Σε αυτό το 2ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο οι λογοθεραπευτές που δουλεύουν με παιδιά ηλικίας 8-18 ετών με επίμονο τραυλισμό, θα ενισχύσουν τις πρακτικές και κλινικές τους δεξιότητες. Παραδείγματα από μελέτες περίπτωσης παρέχουν μια βαθύτερη κατανόηση αυτού του πλαισίου, και Βασικές Αρχές βοηθούν τον συμμετέχοντα ως προς την κριτική σκέψη στην πορεία. Εισηγήτρια είναι η Kristin Chmela M.A., CCC-SLP BCS-F, η οποία είχε διατελέσει Πρόεδρος του American Board of Fluency and Fluency Disorders.

Μαθησιακοί Στόχοι:


Να εφαρμόσουμε τις απαραίτητες κλινικές βάσεις στην αξιολόγηση & τη θεραπεία παιδιών με επίμονο τραυλισμό


Να αξιοποιήσουμε τις Βασικές Αρχές ώστε να καθοδηγήσουμε την κριτική σκέψη στα πλαίσια των διαδικασιών αξιολόγησης κα θεραπείας 


Να υλοποιήσουμε δράσεις σε Πέντε Τομείς Εστίασης ενισχύοντας τις επικοινωνιακές δεξιότητες


Να ενσωματώσουμε ευρήματα από μελέτες περίπτωσης στην εξατομικευμένη διαδικασία σχεδιασμού θεραπείαςΕπιλέξτε τρόπο πληρωμής


Περιγραφή

Ενισχύστε τις πρακτικές σας κλινικές δεξιότητες δουλεύοντας με παιδιά ηλικίας 8-18 ετών που εμμένουν στον τραυλισμό. Απαραίτητα θεμέλια αναδεικνύουν αυτή την προσέγγιση λαμβάνοντας υπόψη το ίδιο το άτομο, άλλα συναφή άτομα, καθώς και τις επικοινωνιακές εμπειρίες του ή της.

Τροποποιήσεις διαφόρων επικοινωνιακών συμπεριφορών και η εστίαση σε πιο υγιείς στάσεις και συναισθήματα, που αντλούν στοιχεία από τη λογοθεραπεία, την ψυχολογία και τη στοχαστική νευροεπιστήμη, κατανέμονται σε Πέντε Τομείς Εστίασης και περιλαμβάνουν πρακτικές στρατηγικές.

Παραδείγματα από μελέτες περίπτωσης παρέχουν μια βαθύτερη κατανόηση αυτού του πλαισίου, και Βασικές Αρχές βοηθούν τον συμμετέχοντα ως προς την κριτική σκέψη στην πορεία.

Συχνές Ερωτήσεις


Πότε ξεκινά και τελειώνει το σεμινάριο;

Το σεμινάριο ξεκινά τώρα και δεν τελειώνει ποτέ! Είναι ένα εντελώς self-paced διαδικτυακό μάθημα - εσείς αποφασίζετε πότε ξεκινάτε και πότε τελειώνετε.


Πώς λαμβάνω το πιστοποιητικό παρακολούθησης;

Το λαμβάνετε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω email, αυτόματα από το σύστημα, με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.


Πόσο καιρό έχω πρόσβαση στο σεμινάριο;

Εφ' όρου ζωής. Μετά την εγγραφή, έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε αυτό το σεμινάριο για όσο χρονικό διάστημα θέλετε - σε όλες τις συσκευές που διαθέτετε.

Kristin Chmela M.A., CCC-SLP BCS-F


Η Kristin Chmela M.A., CCC-SLP BCS-F, έχει αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας της στο να δουλέψει με πάθος μαζί με άτομα όλων των ηλικιών τα οποία τραυλίζουν στο Chmela Fluency Center στην προαστιακή περιοχή του Σικάγο. Είναι συνιδρύτρια και συνδιευθύντρια του Camp Shout Out, ενός θεραπευτικού προγράμματος για νέους που τραυλίζουν και μιας ευκαιρίας κατάρτισης για επαγγελματίες και αποφοίτους. Η Kristin ήταν πρώην Πρόεδρος του American Board of Fluency and Fluency Disorders και έχει συνεργαστεί εκτενώς με το Ίδρυμα Τραυλισμού πάνω σε επιμορφωτικά βίντεο, διαλέξεις και δημοσιεύσεις. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, επιτηρεί αποφοίτους, προσφέρει πρακτικά σεμινάρια σε όλο τον κόσμο, και έχει συμμετάσχει στη συγγραφή δύο βιβλίων που εστιάζουν στη βοήθεια προς παιδιά σχολικής ηλικίας που τραυλίζουν. Η Kristin έχει ολοκληρώσει 400 ώρες κατάρτισης στη γιόγκα και την ενσυνειδητότητα, και πιστεύει πως είναι συνετή επιλογή να συνεχίσουν όλοι να εξελίσσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.