Συχνές Ερωτήσεις


Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω για τα σεμινάριά μου;

Υπάρχουν διαθέσιμοι 2 τρόποι πληρωμής. Με κάρτα, ακολουθώντας τον ειδικό σύνδεσμο για την καταχώρηση των στοιχείων σας και με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό, διαβάστε τη διαδικασία εδώ.


Υποστηρίζονται οι Ενδοκοινοτικές συναλλαγές για την αποφυγή χρέωσης του ΦΠΑ;

Η πλατφόρμα μας δέχεται ενδοκοινοτικές συναλλαγές χωρίς την χρέωση ΦΠΑ και η διαδικασία είναι πολύ απλή. Χρειάζεται απλά στη σελίδα πληρωμής στο πάνω μέρος να πατήστε το "ΑΦΜ για Ενδοκοινοτική Συναλλαγή" και να καταχωρήσετε το ΑΦΜ σας με το πρόθεμα EL (π.χ EL099010911) και να πατήσετε εφαρμογή. Θα δείτε άμεσα το ΦΠΑ να μηδενίζεται. Αυτό ισχύει μόνο για τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Ελλάδα και είναι εγγεγραμμένες στο σύστημα VIES. 


Πότε ξεκινά και τελειώνει το σεμινάριο;

Το σεμινάριο ξεκινά τώρα και δεν τελειώνει ποτέ! Είναι ένα εντελώς self-paced διαδικτυακό μάθημα - εσείς αποφασίζετε πότε ξεκινάτε και πότε τελειώνετε.


Μπορείτε να μου στείλετε τιμολόγιο;

Φυσικά! Το τιμολόγιο αποστέλλεται αυτόματα από το σύστημα. Απλά συμπληρώστε να στοιχεία τιμολογίου στα ανάλογα πεδία κατά τη διάρκεια της πληρωμής σας.


Σε τι γλώσσα είναι τα σεμινάρια;

Υπάρχουν σεμινάρια στην Αγγλική και την Ελληνική γλώσσα. Τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται από επαγγελματίες του εξωτερικού έχουν Ελληνικούς υπότιτλους.


Πώς λαμβάνω το πιστοποιητικό παρακολούθησης;

Το λαμβάνετε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω email, αυτόματα από το σύστημα, με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.


Πόσο καιρό έχω πρόσβαση στο σεμινάριο;

Εφ' όρου ζωής. Μετά την εγγραφή, έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε αυτό το σεμινάριο για όσο χρονικό διάστημα θέλετε - σε όλες τις συσκευές που διαθέτετε.


Πώς μπορώ να παρακολουθήσω τα σεμινάρια που έχω αγοράσει;

Μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με το email σας και το password που έχετε επιλέξει. Μόλις συνδεθείτε, πατήστε την επιλογή "Οι αγορές μου" στο κεντρικό μενού επάνω και θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα σεμινάρια που έχετε αγοράσει. 


Πώς μπορώ να βρω και να κατεβάσω το πιστοποιητικό παρακολούθησης;

Τα πιστοποιητικά θα βρίσκονται πάντα διαθέσιμα στον λογαριασμό σας. Μπορείτε απλά να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, να επιλέξετε το σεμινάριο και να πατήσετε αριστερά την επιλογή "Πιστοποιητικό Παρακολούθησης". Ακριβώς κάτω από το πιστοποιητικό θα εμφανιστεί η επιλογή "λήψη" για να το κατεβάσετε.


Γιατί δεν μπορώ να πάω στις επόμενες διαλέξεις και φαίνονται κλειδωμένες;

Η πλατφόρμα μας χρησιμοποιεί σύγχρονη τεχνολογία ώστε να διασφαλίζει την ομαλή παρακολούθηση του σεμιναρίου και να εκδίδει αυτόματα στο τέλος της προσωπική βεβαίωση παρακολούθησης. Για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να έχει κάποιος παρακολουθήσει τουλάχιστον το 90% του προηγούμενου βίντεο για να πάει στο επόμενο. Έτσι οι διαλέξεις "ανοίγουν" μια-μια και είναι πάντοτε διαθέσιμες για τον χρήστη.