Διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής του σεμιναρίου σας


Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το Uplearning.gr, διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:


1. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα VISA ή MASTERCARD που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit και χρησιμοποιούν https δηλαδή secure line) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας.


2. Με τραπεζική μεταφορά:

Επικοινωνήστε μαζί μας για τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν και προχωρήστε στην κατάθεση/μεταφορά στο παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση. Καλέστε μας στα +357 22007137 για Κύπρο ή +30 2103008090 για Ελλάδα για να σας κατευθύνουμε.

Κατάθεση στον λογαριασμό (IBAN) : CY68002001950000357028093700, BANK OF CYPRUS PUBLIC COMPANY LTD, BIC : BCYPCY2N. δικαιούχος "UPBILITY PUBLICATIONS LTD". Για την απόστολή εμβάσματος από οποιαδήποτε τράπεζα της Ευρωπαικής Ένωσης προς την τράπεζά μας μέσω internet banking, υπάρχει μια χρέωση προμήθειας μόλις 1€. Για να πληρούνται τα κριτήρια μιας συναλλαγής SEPA (Eνιαίος Χώρος Πληρωμών σε Ευρώ) θα πρέπει να δηλώνετε σαν νόμισμα το EURO, να επιλέγετε επιμερισμό των εξόδων μεταφοράς και τέλος να επιλέγετε απλή μεταφορά και όχι άμεση(urgent). Με αυτές τις επιλογές εξασφαλίζετε ένα κόστος προμήθειας μόλις 1€. Αμέσως μετά μπορείτε μας κοινοποιήσετε την πληρωμή και να έχετε άμεσα πρόσβαση στα σεμινάριά σας.